ContraCourant?

ContraCourant is een persoonlijk en onafhankelijk blog waarop wordt geprobeerd de vaak eenzijdige berichtgeving van commerciële nieuwsdiensten in een iets ander daglicht te stellen. ContraCourant is van mening dat langzaamaan een sfeer wordt gecreëerd waarin afwijkende, kritische meningen worden aangevallen onder het voorwendsel dat ze besmet zijn door vijandige propaganda (of anderszins in verband worden gebracht met vijandige overheden), en dat deze sfeer verder wordt aangewakkerd door onzorgvuldige berichtgeving.

Alle blogposts zoals deze op ContraCourant verschijnen zijn en blijven eigendom van ContraCourant, tenzij anders vermeld – met uitzondering van gebruikte foto’s, filmpjes en afbeeldingen van social media, welke ik heel brutaal in bruikleen neem ter ondersteuning van de informerende functie van dit blog. Heb ik iets gebruikt dat van jou is en wil je het verwijderd of aangepast zien? Dan kun je me een mail sturen en wordt het zonder pardon geregeld. Het overnemen van teksten zonder bronvermelding en link naar de bron is niet toegestaan. Het delen en anderszins verspreiden van teksten met bronvermelding en link wordt van harte aangemoedigd.

Voor wat betreft mijn “anonimiteit” (een ruim begrip in dezen)… Wie geïnteresseerd is in de persoon is altijd welkom voor een babbeltje. Babbeltjes gaan altijd in persoon, of met gebruik van naam. Als je daar geen interesse in hebt, dan is dat prima. Maar dan kan mijn anonimiteit ook nooit een issue zijn.

Privacybeleid

ContraCourant header en logo zijn gemaakt met Donald Duck hat icon.svg van Angelus in overeenstemming met CC-BY-SA-3.0